Kit digital

Kit Digital és una iniciativa del govern dins del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència per impulsar la transformació digital de les petites i mitjanes empreses. Aquesta digitalització permetrà a moltes PIMES augmentar el seu nivell de maduresa digital i oferir els seus serveis o productes a l’entorn online de forma més eficient.

El Kit Digital consisteix en una ajuda econòmica en forma de bo que les empreses podran emprar per adquirir les solucions digitals que considerin necessàries per impulsar-ne el desenvolupament i ofertes per Agents Digitals.

Qui pot sol·licitar el Kit Digital?

Els sol·licitants poden rebre bons de fins a 12.000 euros. La quantia final del bo es decidirà en funció del nivell de maduresa digital de lempresa que ho sol·liciti i podrà utilitzar-se en els sis mesos següents per finançar un màxim de cinc serveis amb durada dun any.

El Kit Digital està destinat a tres grups diferents:
N

Petites empreses

Amb una plantilla entre 10 i 49 empleats.

N

Microempreses

Amb una plantilla entre 1 i 9 empleats.

N

Autònoms

Treballadors per compte propi.

Què us oferim amb el Kit Digital?

T’ajudem a donar forma al teu projecte, ja sigui creant un lloc web des de zero, potenciant les vendes al teu ecommerce, impulsant les teves xarxes socials o milloran la teva presencia a internet.

LLOC WEB I PRESÈNCIA A INTERNET

PRESÈNCIA AVANÇADA A INTERNET

COMERÇ ELECTRÒNIC

Lloc de treball segur

GESTIÓ DE XARXES SOCIALS

Ciberseguretat

Contacta’m

Per obtenir més detalls sobre el nostre kit digital i com es pot adaptar a les necessitats específiques del teu negoci, no dubtis en posar-te en contacte amb nosaltres. Som aquí per respondre totes les teves preguntes i proporcionar-te la informació que necessites per prendre decisions informades.

Email

info@aleixaltadill.com

mòbil

620 86 46 85

El programa Kit Digital o Digital Toolkit està finançat per la Unió Europea i els fons “Next Generation EU” dins del Pla de Recuperació Transformació i Resiliència. Compte amb un pressupost total de 3.067 milions d’euros que es repartiran depenent del nivell de complexitat del paquet necessari per a la digitalització de l’empresa (bàsic, mitjà o avançat).