Sobre mi

Sóc Aleix Altadill, coneix-me una mica

La marca Aleix Altadill surt d’un projecte personal dedicat a la creació i maquetació de pàgines webs. Després de la meva formació acadèmica vaig començar a fer pàgines web, botigues online i projectes web. Als 20 anys vaig decidir fer-me autònom i professionalitzar-me, ara en 23 anys ja formo part dels agents digitalitzadors homologats pel Govern.

Experiència

La meva formació acadèmica està formada per un CFGM de disseny gràfic i un CFGS de Desenvolupament d’aplicacions webs. També disposo del Certificat de Professionalitat de Docència de Formació per a l’Ocupació, que m’acredita com a formador del SOC/SEPE i del Consorci de Catalunya.

Participo en projectes web tant per empreses privades tant com públiques com la Generalitat de Catalunya. Actualment, soc el responsable de manteniment i publicació de recursos de la pàgina web del COMEBE, que pertany al Departament de Justícia, Drets i Memòria de la Generalitat.

També sóc un agent digitalitzador homologat pel govern, dedicat a impulsar la transformació digital de les empreses. Amb una àmplia experiència en les últimes tecnologies, ofereixo solucions personalitzades per optimitzar processos i millorar l’eficiència. Confia en mi per portar el teu projecte al següent nivell.

3 pilars fonamentals

pàgina web

Crear un lloc web que sigui dinàmic, senzill, tingui una bona estructura i que client estigui satisfet amb el resultat . 

Estratègia SEO

Optimització de motors de cerca perquè el teu lloc web sigui més visible i tingui més autoritat en els cercadors web.

z

comunicació

La comunicació amb el client te que ser fluida i constant per a que pugui plasmar les seves idees a la pàgina web.

vols contactar amb mi?

Envia’m un missatge sense cap tipus de compromís i podriem confirmar una cita presencial o mitjançant videotrucada